Köszöntő - Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Munkácsy Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
 
 
  KöszöntőFelvételi jegyzékTagint.vez.pályázatokNyitóoldalMulasztás igazolásFelvételi tájékotatóÉrettségi vizsgaHírekNévadónkPályázatainkIskolatörténetSzabályzatokEseménynaptárVersenyeinkMunkatársakIskolai könyvtárDiákokDiákalapítványVideókVersenyeredményekKépekMédiaSzülői munkaköz.HivatkozásokKözösségi szolgálatIn memoriamKözzétételi listaHatártalanul_2017-18Fotovoltaikus r.AdatvédelemRobotika szakkörSZÉJ 2019Diáknap 2019KNyP
 
További weblapjaink Minőség, hatékonyság, esélyegyenlőség (Innováció a Ganz-Munkácsy Szakközépiskola és Szakiskolában) innovacio. ganz-munkacsy.hu Kompetencia alapú nevelési, oktatási programot átfogóan, mintaadóan alkalmazó intézmény, előminősített referenciahely: kompetencia. ganz-munkacsy.hu A ZSZC Munkácsy Tagiskola könyvtárának honlapja: munkacsykonyvtar. munkacsyszki.hu

Legutolsó frissítés:
2020. Márc. 12. 16:00
Jelenleg 8 látogató tartózkodik az oldalon.Összes látogató 2009 szeptember óta: 517005Ezt az oldalt 4596 alkalommal jelenítették meg 2009 szeptember óta. Ebből az egyedi letöltés 2338 volt.

Köszöntő

 

Szeretettel és tisztelettel köszöntök minden kedves szülőt, diákot és érdeklődőt iskolánk, a

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Munkácsy Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának
honlapján.

 Szeretnék rövid tájékoztatást nyújtani  intézményünkről, és megmutatni mindazon lehetőségeket, amelyek azokra a tanulókra várnak, akik minket választanak.

 Iskolánk a megye egyik legjelentősebb és legrégebbi szakképző intézménye. Diákjaink a munkaerő - piacon keresett, versenyképes szakmákat sajátíthatnak el a fémipari, gépészeti, közlekedésgépészeti, valamint a szépészeti ágazatokon belül. Céges partnereink is segítenek abban, hogy kiváló szakembereket képezzünk.

A szakgimnáziumi ágazaton érettségi vizsgát tevők számára lehetőség van az érettségire épülő szakképzésre- autószerelő, autóvillamossági műszerész, mechatronikai technikus, fodrász-, illetve a felsőoktatási intézményekben való továbbtanulásra.

Szakközépiskolai képzéseinkben Karosszérialakatos, Épület - és szerkezetlakatos, Ipari gépész, Hegesztő, Gépi forgácsoló, női szabó valamint CNC gépkezelő szakmákat tanulhatnak diákjaink. A Duális képzés keretében tanulóink üzemi képzőhelyeken sajátíthatják el a gyakorlati ismereteket.

 Iskolánk szakemberképzése igazodik szűkebb és tágabb környezetünk munkaerő piaci igényeihez. Mindezeken túl lehetőséget biztosítunk a felnőttoktatásban-esti és nappali munkarendben egyaránt-az érettségi vizsgára való felkészülésre.

 A diákönkormányzat vezetésével tartalmas szabadidős programokat is kínálunk tanulóinknak.

 Természetesen nagy hangsúlyt kap  intézményünkben az oktatás és a szakmai képzés mellett a nevelés is. Szívügyünknek tekintjük tanítványaink életre való felkészítését, hogy művelt, nyitott, kiegyensúlyozott emberként megállják helyüket a világban.

 

Nálunk a diák az első !

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, tájékozódjanak tovább bemutatkozó oldalainkon, vagy személyesen iskolánkban.

Köszönöm a figyelmet:

Németh Dezső

mb.tagintézmény-vezető

 

 

www.nfu.hu
Webdesign és programfejlesztés:
Tüske Balázs (tuskebganz@freemail.hu)
Legfrissebb oldalak:Felvételi jegyzékÉrettségi 2020Robotika szakkörVersenyeink 2019/2020Mulasztás igazolásSZÉJ 2019Tagint.vez.pályázatokDiáknap 2019AdatvédelemKöszöntőKözösségi szolgálatHatártalanul_2017-18Közzétételi listaÖkolábnyom tesztVersenyeredményekIngyenes Office 365 
Legújabb videó:
Szenzordilemma (a ketrecharcos)Legújabb képgalériák:
Karácsony 2019
Teremdíszítő-verseny 2019 HírlevélFeliratkozásLeiratkozás
Legújabb hírek:Siker a Kárpát-medencei döntőn
2020. Márc. 2. (Hétfő)
Tündérkert az iskolánkban
2019. Nov. 7. (Csütörtök)
További hírek...IskolaújságÖrökségünk '48 történelmi vetélkedő - országos 1. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
Magyarok Európában vetélkedő - országos 5. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
További cikkek...
Eseményeink: Szünet utáni első tanítási nap
2020. Ápr. 15. (Szerda)
Költészet napja
2020. Ápr. 16. (Csütörtök)
Osztályozó értekezlet az iskola utolsó, befejező évfolyamát végző tanulók osztályzatairól (utolsó tanítási napjuk)
2020. Ápr. 29. (Szerda)
Az érettségi írásbeli vizsgák első napja (utolsó napja: május 28.)
2020. Máj. 4. (Hétfő)
Szakmai írásbeli vizsga
2020. Máj. 15. 10:00 (Péntek)
További események...
 
Elérhetőségeink: Címünk:
8900 Zalaegerszeg,
Gasparich u. 24.
Telefonszámunk:
06-92 510-773
E-mail címünk:
info@munkacsyszki.hu
OM azonosító:
203067
Zalaegerszegi SZC azonosító:
202105
"Munkácsy Szakközépiskoláért" Alapítvány 18958410-1-20