Az Ökoiskola Hálózat 311. Hírlevele - Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Munkácsy Mihály Technikum
 
 
  KöszöntőÁlláshirdetésTagint.vez.pályázatokNyitóoldalMulasztás igazolásFelvételi tájékotatóÉrettségi vizsgaHírekNévadónkPályázatainkIskolatörténetSzabályzatokEseménynaptárVersenyeinkMunkatársakIskolai könyvtárDiákokDiákalapítványVideókVersenyeredményekKépekMédiaIskolaújságRólunk írtákSuliTVÖkoiskola hírlevél302. hírlevél305. hírlevél306. Hírlevél309. hírlevél310. Hírlevél311. Hírlevél312. Hírlevél313. Hírlevél314. Hírlevél315. Hírlevél319. Hírlevél320. Hírlevél322. Hírlevél323. Hírlevél329. Hírlevél330. Hírlevél331. Hírlevél332. Hírlevél333. Hírlevél334. Hírlevél335. Hírlevél336. Hírlevél337. Hírlevél339. Hírlevél340. Hírlevél341. Hírlevél342. Hírlevél344. Hírlevél345. Hírlevél346. HírlevélKülönszám347. Hírlevél348. Hírlevél349. Hírlevél350. Hírlevél352. Hírlevél353. Hírlevél357. HírlevélKülönszám359. Hírlevél363. Hírlevél365. Hírlevél366. Hírlevél367. Hírlevél368. Hírlevél369. Hírlevél398. HírlevélSzülői munkaköz.HivatkozásokKözösségi szolgálatIn memoriamKözzétételi listaHatártalanul_2017-18Fotovoltaikus r.AdatvédelemSZÉJ 2019Diáknap 2019KNyPBeiratkozás 2020Nyertünk 2020COVID-19ÖKOISKOLAKadétképzésDKA labor
 
További weblapjaink Minőség, hatékonyság, esélyegyenlőség (Innováció a Ganz-Munkácsy Szakközépiskola és Szakiskolában) innovacio. ganz-munkacsy.hu Kompetencia alapú nevelési, oktatási programot átfogóan, mintaadóan alkalmazó intézmény, előminősített referenciahely: kompetencia. ganz-munkacsy.hu A ZSZC Munkácsy Tagiskola könyvtárának honlapja: munkacsykonyvtar. munkacsyszki.hu

Legutolsó frissítés:
2021. Máj. 20. 12:02
Jelenleg 5 látogató tartózkodik az oldalon.Összes látogató 2009 szeptember óta: 590019Ezt az oldalt 2921 alkalommal jelenítették meg 2009 szeptember óta. Ebből az egyedi letöltés 2061 volt.

Az Ökoiskola Hálózat 311. Hírlevele

2012.02. 28.


Még 15 napig lehet benyújtani az Ökoiskola és az Örökös Ökoiskola Cím pályázatokat!

1. Ökoiskola Pályázat - Gyakran ismételt kérdések
2. IV. Dél-alföldi Zöld Diákparlament
3. Szelektív hulladékgyűjtés iskolákban, óvodákba - az Antóni Polír cég ajánlata
4. „Tavaszi madárles” program iskolai osztályoknak, szakköröknek
5. Európai Év Fája verseny
6. Az éltető víz - a jövő kék aranya pályázat
7. “Szeresd a Vidéket!” - gyermekrajz pályázat
8. XI. Téli Élőfalu találkozó
9. Nemzetközi globális képzés
10. Globális képzés indul az 50+ korosztálynak
11. Az Tiszta Vízért Alapítvány Rajzpályázatot hirdet a VÍZ VILÁGNAPJA alkalmából!
12. 6 év után ismét Zalaegerszegen a Hulladékból Termék kiállítás!
13. Mindentudás Középiskolája

 

 

1. Ökoiskola Pályázat - Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban, az Ökoiskola Cím Pályázattal kapcsolatban eddig leggyakrabban felmerült kérdéseket válaszoljuk meg a sikeres pályázás érdekében.

1. Abban az esetben, ha egy iskola csak egy vagy két éve nyerte el második alkalommal az Ökoiskola címet, van-e lehetősége ebben az évben az Örökös Ökoiskola Cím elnyerésére?

Nincs.

Az Örökös Ökoiskola cím csak két kitöltött három éves periódus után szerezhető meg. A pályázati kiírás ide vonatkozó pontja: „A Cím – a kritériumrendszer alapján – a hároméves periódus végén újabb pályázat útján ismét megszerezhető.”

 2. Újrapályázó iskolának elegendő a 4. számú melléklet kitöltése?

 Nem.

A cím megújítása háromévente új teljes pályázati anyag benyújtásával történik. Az új pályázatban az iskola bemutatja az eddig elért eredményeit és e mellett meghatározza a következő három év legfontosabb feladatait.

3. Mindenhova szükséges Kapcsolódó dokumentumot, illetve Felelős kapcsolattartót feltűntetni?
Csak azokhoz a kritériumokhoz, amelyeket az iskola teljesítettnek jelez, amelyekkel pontot szerez, illetve a vállalt kritériumoknál, ahol az iskola azt a dokumentumot kell, hogy megjelölje, amely majd a megvalósult kritériumot dokumentálni fogja.

4. A vállalt kritériumoknál határidőként elegendő évet megjelölni?
Nem. Az egyértelműség érdekében legalább hónapra pontos határidőt kell megadni. Egy esetleges monitoring a megadott időponttól kérheti számon a vállalt kritériumot.

2. IV. Dél-alföldi Zöld Diákparlament

Kedves Ökoiskola Társaink!

A IV. Dél-alföldi Zöld Diákparlament ülését 2012. március 30-án (pénteken) szervezi meg a tiszaalpári általános iskola.

A meghívót és a programtervet a http://www.ofi.hu/okoiskola/esemenyek/iv-del-alfoldi-zold oldalon találja.

3. Szelektív hulladékgyűjtés iskolákban, óvodákba - az Antóni Polír cég ajánlata

Vállalkozásunk már több mint 7 éve óvodai, iskolai és rendezvényi szelektív hulladék felvásárlással foglalkozik, fő profilnak a pet palack, műanyag kupak és alumínium italosdoboz begyűjtése tekinthető. Területileg elsősorban az ország középső részén tevékenykedünk, de a mennyiség nagyságától függően távolabb is. Módszerünk egyszerű, gyűjtőzsákokat helyezünk ki az intézményekhez a szerződéskötést követően, majd jelzés után egyeztetett időpontban a teherautó a helyszíni mérés és kézpénzes kifizetés után elszállítja a fenti csomagolási hulladékokat. A jelenleg kialakult nehéz hulladék-piaci helyzetben is versenyképes felvásárlási árakkal próbálunk segíteni ügyes és világosult zöld partnereinknek, megoldjuk a "beragadt" tételek elszállítását is.

Tisztelettel: Antóni Zsolt - www.antoni.hu - tel:70-3 79 19 55.

 

4. „Tavaszi madárles” program iskolai osztályoknak, szakköröknek

A természetvédelmi munka alapfeltétele az állományfelmérés, éppen ezért az MME szerteágazó tevékenységi területei között kiemelt szerepe van a Monitoring Központ által koordinált adatgyűjtéseknek, amit túlnyomórészt önkéntesek végeznek. Ahhoz azonban, hogy megbízható fajismerettel és elhivatottsággal rendelkező adatközlőink legyenek, olyan utánpótlásképző, kedvcsináló gyermekprogramokra van szükség, melyek keretében a fiatalok nem csak a madarászáshoz kapnak kedvet, de ráéreznek a rendszeres megfigyelés, adatgyűjtés és -szolgáltatás érdekességére és fontosságára is.

Bővebben: http://www.mme.hu/pedagogia-koernyezeti-neveles/tavaszi-madarles-program-iskolai-osztalyoknak-szakkoeroeknek.html


5. Európai Év Fája verseny

Kedves Kollégák!

Az Európai Év Fája versenyben február 1-től lehet szavazni a felsőmocsoládi öreg hársra, mely 2011-ben megnyerte a hazai vetélkedőt. Az öreg hárs a legenda szerint mágikus erejével védelmezi az őt körülvevő erdőt, történetét a környékről származó Bánó család őrizte meg. A család máig élő hagyománya, hogy legfiatalabb tagjaikat bemutatják az „öregnek”.

Az Európai Év Fája versenyben hét ország azon fái vesznek részt, melyek saját hazájukban a közönség segítségének köszönhetően elnyerték az országos Év Fája címet. A bolgár, cseh, francia, lengyel, magyar, román és szlovák fákra február 1-től 29-ig lehet szavazni, a világon bárhol.

Kérjük látogasson el a www.treeoftheyear.org oldalra és szavazzon Ön is, hogy a magyar fa nyerhessen!

A résztvevő fák saját hazájukban több ezer szavazattal jutottak az élre, így várhatóan az európai forduló is szoros lesz. Az online szavazás február 1-én kezdődik és a hónap végéig tart. Az izgalmakat fokozandó a szavazás az utolsó héten titkos lesz, az eredményeket március 1-én tesszük közzé.

A verseny weboldán megismerheti a lengyel tölgy, “Grot” történetét, amiről úgy tartják, hogy az elsuttogott kívánságokat valóra váltja. A 700 éves bolgár szilfa szintén kívánságokat teljesít, a legenda szerint meggyógyította a helyi molnár vak lányát is. Az ezeréves pisztáciafa egy korzikai lánynak, Élise-nek köszönheti életét, aki inkább hagyta saját házát leégni, hogy a tűzoltók megmenthessék a ritka fát, a csehországi fasor pedig jó példa arra, hogy milyen szerepe lehet a fáknak az oktatásban. A szlovák hárs és a román köpeci szil története bemutatja, hogyan kötődhet össze egy település és egy fa élete: a hárs alatt fontos szerződéseket kötöttek,a szilfa pedig a XIX. századi felkelés során tanúja volt faluja leégésének.

A díjátadó rendezvényre Brüsszelben kerül sor, a győztes fa nevezői az ismert cseh művész, Martin Patřičný által készített trófeát vehetik át. A verseny hivatalos pártfogója Janez Potočnik, az Európai Bizottság Környezetvédelmi Biztosa, a programhoz a pénzügyi támogatást a Cseh Környezetvédelmi Alap és Csehország Környezetvédelmi Minisztériuma biztosította.


6. Az éltető víz - a jövő kék aranya pályázat

Kiíró: Harmónium Egyesület
Határidő: 2012. 03. 26
Érvényes: 2012. 03. 26
Tárgymutató: alkotói kreatív pályázat
Pályázhat: Magánszemélyek, kiemelten a 6-18 éves korosztály

Az Aprólépés csapata a közelgő víz világnapja (márc. 22.) alkalmából pályázatot hirdet:
"Az éltető víz - a jövő kék aranya" címmel.

Pályázni két kategóriában lehet: szabadon választott technikával készített illusztrációkkal (pl. rajz, grafika, képregény, montázs, fotó, videó …), illetve rövid szöveges alkotásokkal (szabadon választott műfajban írott munkák – pl. mese, levél, mini esszé, vers, vicc stb. maximum 2000 karakter vagy egy A4 kézzel írott oldal terjedelemben)

Pályázás módja:
Az illusztrációkat a www.aprolepes.hu oldalon történt előzetes regisztráció/bejelentkezés után a Pályázok menüpont alatt kérjük feltölteni ( jpg formátum, max. 2MB), a szöveges anyagokat, videókat pedig a palyazat@aprolepes.hu címre kérjük e-mailben, csatolmányként elküldeni (tárgy: Az éltető víz), vagy a Harmónium Egyesület postacímére: 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1./b. (A borítékra kérjük ráírni: Az éltető víz - pályázat)

Feltüntetendő adatok: az alkotó pontos neve, életkora, élő e-mail címe, iskolája neve és a település neve, ahol lakik. Több alkotás együttes beküldése esetén alkotásonként kérjük megadni az alkotó pontos nevét, korát és a fenti adatokat.

Díjazás:
A legjobb pályaművek szerzői - amellett, hogy környezettudatosságra nevelő könyveket, társasjátékokat, kiadványokat kapnak - részt vehetnek az országos zárórendezvényen 2013 januárjában, a legszínvonalasabb alkotások megjelennek a program során elkészülő 2013-as kalendáriumban (digitális és nyomtatott verzióban), a legjobb írások -szerkesztett változatban- megjelenhetnek a DUE országos kiadványában, a Tallózóban.

A pályázatot a "Gazdálkodj okosan!" országos energia- és víztakarékossági szemléletformáló kampány első pályázataként hirdetjük meg.
A program a KEOP-6.1.0/B/11-2011-0040 támogatásával valósul meg.

Pályaművek felhasználása:
A pályázók pályázatuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a kiíró a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye.
Pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött fotónak, videónak ő a szerzője és ezáltal joga van publikáltatni. A szerzői jog a fotó/videó készítőjénél marad.
A feltöltő/beküldő személy garantálja a feltöltött pályaművek eredetiségét.

Beküldési határidő: 2012. március 26.


7. “Szeresd a Vidéket!” - gyermekrajz pályázat

Hosszú szervezés eredményeként útjára bocsátjuk a Vidéki Élet Magazin első gyermekrajz pályázatát “Szeresd a Vidéket!” címmel.

Kedves Gyerekek! Rajzoljátok meg nekünk, mi jut eszetekbe a vidéki életről? Mit szerettek benne, milyen kedves emlék jut eszetekbe a “Vidékről”? Miért fontos megismerni a vidéket? Ha vidéken élsz, mit mutatnál meg a nagyvárosi gyerekeknek belőle? Ha szereted a természetet, mit vinnél haza belőle emléknek?

Várjuk minden óvodás és általános iskolás gyermek rajzát, aki vidéken él vagy kedveli a vidéket, a nyarakat a vidéki nagymamánál tölti, vagy sokat kirándul a családdal.
 
További részletek: http://videkielet.hu/blog/videki_elet/szeresd-a-videket-gyermekrajz-palyazat


8. XI. Téli Élőfalu találkozó

A XI. Téli Élőfalu Találkozó Krisna-völgyben került megrendezésre. A téma kiemelkedő népszerűségét mutatja, hogy a nagy hideg ellenére kétszer annyian szerettek volna részt venni a három napos programon, mint amennyi a lehetséges 100 fő volt.

Hogyan építsünk közösséget? Hogyan tervezzünk családi önellátó gazdaságot?
Hogyan kapcsolódhatunk a meglévő kezdeményezésekhez? Hogyan juthat egy városi lakó saját földterületéről bio élelmiszerhez, miközben a helyieket is támogatja? Mit kezdjen ötven hektárral, aki öko-ban gondolkodik? Mi a helyzet a működő magyar ökofalvakban?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések sorára kaptunk választ Somogyvámoson, a XI. Téli Élőfalu Találkozón.

http://oktatas.krisnavolgy.hu/xi-teli-elofalu-talalkozo#more-3105


9. Nemzetközi globális képzés

Kedves Olvasó!

Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani egy idén májusban megrendezésre kerülő nemzetközi globális képzést.

18-30 év közötti angolul legalább középszinten beszélő fiatalok jelentkezését várjuk. Előnyt élveznek ifjúságsegítők, kortárssegítők, de minden fiatalt szeretettel várunk, akiket érdekelnek korunk globális kihívásai.

A képzés helyszíne: Szlovákia, Modor (szlovákul Modra, a Kis-Kárpátok lábánal, Pozsonytól mindössze 22 km-re)
Időpontja: 2012. május 3−9.

Ízelítő a témakörökből: globalizáció, fenntartható fejlődés, emberi jogok, multikulturalizmus stb.

Képzés munkanyelve: angol.

Résztvevő nemzetek: görög, cseh, magyar, osztrák, szlovák, szlovén.

Utazás: A kiutazás költségének 30 %-át a résztvevőknek kell állniuk.

Részvételi díj: 30 EUR, ami magában foglalja a 7 napos (5 teljes munkanap) képzés összes költségét (szállás, étkezés, trénerek díja, oktatási segédanyagok)

Minden résztvevő tanúsítványt kap a képzés elvégzéséről.
Jelentkezési határidő: 2012. március 5.

A bővebb angol leírás, a program és a jelentkezési lap megtalálható az alábbi weblapon
http://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/global-voluntpeers.2447/

A kiköltött jelentkezési lapokat, esetleges kérdéseiteket a következő e-mail címre küldjétek:
carova@peopleinperil.sk

Kérdéseitekkel nyugodtan fordulhattok a magyarországi koordinátorhoz, a BOCS Alapítványhoz is: m@bocs.hu


10. Globális képzés indul az 50+ korosztálynak

A Globális generáció – globális nevelés projekt tapasztalt felnőttek részére címmel a BOCS Alapítvány az 50+ korosztálynak hirdet programot (http://www.global-generation.org/ug/).
A projekt címe is mutatja, hogy elsősorban a tapasztalt korosztályt (50-70 évesek) célozza meg, mely újdonságot jelent a hazai globális nevelés területén. A projekt 2010 januárjában indult, megvalósítása során az 50 év felettiek tudására, tapasztalatára és részvételére építve szervezünk képzéseket, műhelymunkát, segítve az aktív időskor megélését. A résztvevők az elsajátított tudással képesek lesznek felkészülni a globalizáció kihívásaira.

A műhelymunkák célja a társadalmi tudatosság növelése az ENSZ Millenniumi Fejlesztési Céljainak (MDG), azaz a szegény országok segítésének és a globális problémák megoldásának érdekében, mert ez alapvető része a magyar lakosság felkészülésének és megfelelő válaszának a globalizáció kihívásaira.

A résztvevők információt kapnak az MDG-kről és a globális környezetről, amelynek ők is szerves részei. A résztvevők között új kapcsolatok születnek a különböző kultúrákból érkezők tapasztalatai és a közös élmények következményeként. A projekt során megszerzett tudás, tapasztalat és a közös élmények megerősítik a célcsoportot abban, hogy aktív résztvevői legyenek a fejlesztési politikát érintő tevékenységeknek.

Az elmúlt két év során több mint száz, 50 év feletti tapasztalt felnőtt vett részt a képzéssorozaton. 2012-ben is egy 5 alkalomból álló műhelymunka-sorozattal készül az alapítvány, melyre új résztvevők jelentkezését várja. Az első műhelymunka helyszíne és időpontja: Székesfehérvár, 2012. március 14-18. Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal lehet. A további műhelymunkák időpontjairól és helyszíneiről a projekt honlapján (http://www.global-generation.org/ug/) tájékozódhatnak az érdeklődők az év során.

BOCS Alapítvány
8003 Székesfehérvár Pf. 7.
30/247-3648, zssz.bocs@gmail.com

Mellékletek:
Letölthető meghívó http://csaladtervezes.eu/webgalamb/files/download/15/Globalis_Generacio_ws_meghivo_level_2012marc.pdf
Letölthető jelentkezési lap
http://csaladtervezes.eu/webgalamb/files/download/15/Globalis_Generacio_Jelentkezesi_lap_ws_2012marc14_18.doc


11. Az Tiszta Vízért Alapítvány Rajzpályázatot hirdet a VÍZ VILÁGNAPJA alkalmából!

A 2012 –es évi jelmondat: „A világ szomjas, mert mi éhesek vagyunk!”

A versenyre szeretettel várunk minden általános iskolás pályázatát!

Olyan rajzokat, festményeket várunk, melyek a vízzel, a víz értékével, felhasználásával, életünkben betöltött szerepével, egészségügyi vonatkozásaival, szépségével és a fenti jelmondattal kapcsolatosak. Technikai megkötés nincs, ugyanakkor a művek nagysága nem haladhatja meg az A2-es méretet. Minden tanuló egy művel szerepelhet, melyet március 22-ig juttathat el hozzánk.

A rajzokat nem áll módunkban visszaküldeni! A legjobb 10 rajzot továbbítjuk az Aqua Expo 2012 Budapest rajzpályázatára.

Beküldés határidő: 2012.03.22.
Postacím: TISZTA VÍZÉRT ALAPÍTVÁNY
1074 Budapest, Dohány utca 57. (97 kapucsengő)
Díjkiosztó: 2012.03.31-én az AQUA-EXPO 2012 Budapest nagyszínpadán!


12. 6 év után ismét Zalaegerszegen a Hulladékból Termék kiállítás!

Miért termelünk évente 4,5 millió tonna hulladékot?
Hova kerül ennek nagy része?
Hogyan felezzük meg szemetünk mennyiségét?
S mi az a komposztáló kas?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok az érdeklődők, akik megtekintik az újrahasznosítás színes világát bemutató Hulladékból Termék kiállítást a zalaegerszegi Keresztury Dezső Általános Művelődési Központban, amely 2012. március 1-24-ig között ingyenesen látogatható.

Bővebben: http://kornyezetbarat.hulladekboltermek.hu/hirek/1208/088552/20120226_zalaegerszegi_hulladekbol_termek_kiallitas_1.htm


13 Mindentudás Középiskolája

Budapest Főváros XIII. kerület Önkormányzata a Magyar Irodalomtörténeti Társaság Tanári Tagozata és a Kossuth Kiadó Zrt.
Mindentudás Középiskolája címmel előadássorozatot hirdet középiskolás tanulók számára. A rendezvénysorozat védnöke Dr. Tóth József polgármester.

2012.03.01. 18.00 "Féljünk-e a farkastól? " A génmódosítás, klónozás problémái
Dr. Szerényi Gábor
2012.03.22. 18.00 „Sokan úgy vélik, hogy..." Mindennapi vélekedések a 20. századi társadalomról a számok tükrében.
Repárszky Ildikó
2012.04.19. 18.00 Egy matematika óra a XVIII. században
Dr. Gerőcs László
2012.05.17. 18.00 Gravitáció II. - Mindennapi kísérletek egy nem mindennapi témában
Gulyás János
2012.05.31. 18.00 Poeta doctus vagy zseni - Különleges költői képességek a klasszikus költészetben
Diószegi Endre

Az előadásokra a József Attila Művelődési Központ „Smaragd” termében kerül sor.
Cím: 1139 Budapest József Attila tér 4.

Szeretettel várunk minden érdeklődő diákot és természetesen tanáraikat. Az előadássorozat alkalmából leckekönyvet bocsátunk ki, amelyben regisztrálható lesz a részvétel. Rendszeres látogatóink közt értékes könyvcsomagokat sorsolunk ki támogatóink jóvoltából a sorozat végén.

Az előadások előtt és után a témához kapcsolódó Kossuth Kiadó Zrt. gondozásában megjelent könyveket kedvezményes áron vásárolhatják meg az érdeklődők.

14. Fenntartható élet a változó gazdaságban - fotópályázat
A City_SEC projekt partnerei fotópályázatot hirdetnek “Photoforchange in Europe – Sustainable living in changing economy (Fenntartható élet a változó gazdaságban)” címmel.
A téma az energetikai átalakulás, a gazdaság környezet-barátabbá tételének folyamata („zöldítése”), a helyi ökológiai lábnyom csökkentése.
A kiválasztott képek egy katalógusban jelennek meg, amelyet a projekt honlapján és más fontosabb energetikai témájú európai honlapon is közzétesznek. Emellett kiállításra is kerülnek Brüsszelben, valamint az összes résztvevő ország Energia Napján is.
A pályázatok beérkezési határideje: 2012. március 31. 12.00
A pályázattal kapcsolatban a fotópályázat hirdetményében találhatóak további információk és szabályok.
A részvételhez a jelentkezési lap és mellékleteinek angol nyelvű kitöltése és megküldése szükséges (a formanyomtatvány Word dokumentumként letölthető), melyhez segítségképp a magyar nyelvű fordítás megtalálható a hirdetmény végén.
A fotópályázattal kapcsolatos kérdéseikkel kérjük, forduljon a NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. marketing és nemzetközi kapcsolatok csoportjának kollégáihoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
 
e-mail:nemzetkozi@norda.hu
telefonszám: +36-46-504-460
cím: 3525 Miskolc, Széchenyi út 107.
A projekt honlapján www.citysec.eu, illetve a facebookon is nyomon követhetik a fotópályázat részleteit.


A hírlevélben megjelent hírekkel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket, kritikákat várjuk a varga.attila@ofi.hu, vagy a varga.peter@ofi.hu címen.

A Hírlevél a Társadalmi Megújulás Operatív Program 3.1.1. „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” támogatásával készült.

www.nfu.hu
Webdesign és programfejlesztés:
Tüske Balázs (tuskebganz@freemail.hu)
Legfrissebb oldalak:DKA laborKadétképzésÖKOISKOLACOVID-19Érettségi 2020Nyertünk 2020Beiratkozás 2020Versenyeink 2019/2020Mulasztás igazolásSZÉJ 2019Tagint.vez.pályázatokDiáknap 2019AdatvédelemKöszöntőKözösségi szolgálatHatártalanul_2017-18Közzétételi listaÖkolábnyom tesztVersenyeredményekIngyenes Office 365 
Legújabb videó:
Szenzordilemma (a ketrecharcos)Legújabb képgalériák:
Kék Bolygó- avatás
Szakmai Nap 2021 HírlevélFeliratkozásLeiratkozás
Legújabb hírek:PET palack mentes középiskola
2020. Dec. 10. (Csütörtök)
Gáspár Martin: új magyar rekord
2020. Szept. 24. (Csütörtök)
További hírek...IskolaújságÖrökségünk '48 történelmi vetélkedő - országos 1. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
Magyarok Európában vetélkedő - országos 5. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
További cikkek...
Elérhetőségeink: Címünk:
8900 Zalaegerszeg,
Gasparich u. 24.
Telefonszámunk:
06-92 510-773
E-mail címünk:
info@munkacsyszki.hu
OM azonosító:
203067
Zalaegerszegi SZC azonosító:
202105
"Munkácsy Szakközépiskoláért" Alapítvány 18958410-1-20